Norway

Filosofien

I over 70 år har vi vært opptatt av å tilby produkter, løsninger, service og rådgivning til hver kunde med et behov for vertikale tilganger. Ingen kan komme opp mot vårt unike erfaringsnivå, og dette er grunnen til at Alimak alltid er kan håndtere vanskelige forespørsler.

Å forstå kravene til hver enkelt kundes prosjekt er ikke bare en måte å sikre kundetilfredshet på. Denne unike kombinasjonen av nysgjerrighet og erfaring er faktisk drivkraften i hele konsernet vårt. Vi vet at det ikke er snarveier som for kunden til så å smile. Derfor jobber vi systematisk for å levere løsninger som gjør hvert prosjekt vellykket, fast bestemt på å møte tidsfrister, levere ytelse, gi høy kvalitet og være pålitelige og tilgjengelige.

Fysisk og mental nærhet til kunden

Med mer enn 23 000 enheter i bruk innen konstruksjonstaljer, industriheiser og plattformer for mastklatring og transport, er vi overalt og har enestående innsikt i kundenes behov.

Som markedsleder innen tannstangbransjen utvikler vi egnede produktløsninger basert på vår erfaring med å hjelpe til å identifisere og møte kundenes forventninger og krav.
Å levere et produkt er enkelt. Å sørge for at du får mest mulig ut av utstyret ditt i løpet av den lange levetiden er den virkelige kunsten, og det er her vårt verdensomspennende engasjement slår inn. Vi tilbyr hele spekteret av støttetjenester etter handelen i hele utstyrets bruksperiode. Du kan alltid stole på fortsatt kundestøtte fra lokale Alimak-avdelinger eller en autorisert representant.

Langsiktig partnerskap

Fordelen du får av å leie eller kjøpe produkter og verdiøkende tjenester fra verdens ledende produsent av tannstangstaljer, heiser og arbeidsplattformer er at størrelsen til Alimak og vår finansielle stabilitet gjør oss til en pålitelig og langsiktig partner. Vi tar oss råd til kontinuerlig investering i teknologi, utstyr, leverandører, kompetanse, service og lokal tilstedeværelse.

Perfeksjon og kontinuerlige forbedringer

Vi vet at perfeksjon ikke kan erstattes. Vårt FoU-engasjement resulterer i utstyr og tjenester som møter og ofte overstiger de strengeste kravene til kvalitet og sikkerhet. Integrert programvare og programutvikling brukes til å utvikle de mest egnede systemløsningene basert på dine individuelle spesifikasjoner, mens beregningsprogrammer på stedet gjør at vi tilbyr rask og nøyaktig støtte.

Ro i sinnet

Alimak gir trygghet, som dekker alt fra samsvar med retningslinjer, sikkerhet for personell til rask tilgang til reservedeler og service. Hver komponent levert fra våre fabrikker er underlagt strenge sikkerhetstester. Materialer i komponentene og utformingen blir stadig testet og utviklet for å ytterligere øke pålitelighet og slitestyrke. Alle ansatte og vedlikeholdskonsulenter, herunder distributør- og forhandlere, gjennomgår kontinuerlig sikkerhets-, teknikk- og vedlikeholdstrening.

Filosofien

Vi er i ditt nærområde

Våre salg-, service- og utleieavdelinger finnes på alle 6 kontinenter, og støtter kundene med et bredt spekter av uovertrufne produkter og tjenester.