Norway

Selskapet

Heis-Tek, en del av Alimak-hek konsernet fra 2014, ble etablert i 1994 og er i dag en landsdekkende leverandør av heiser og heistjenester.

De fleste av våre ansatte har over 20 års erfaring fra heisbransjen både når det gjelder vedlikehold, reparasjon, montasje og konstruksjon av heiser. Heis-Tek gruppen har ca 50 ansatte fordelt på administrasjon og montasjepersonell.

Virksomheten omfatter utvikling, konstruksjon/prosjektering, salg og installasjon av heisanlegg, heisprodukter og serviceoppdrag relatert til alle aspekter av heisprodukter til landbaserte markeder så vel som til skip- og offshore sektoren.

Heis-Tek AS har siden starten i -94 levert nærmere 1300 større og mindre heisanlegg over hele landet. Økonomien i firmaet er solid, og Heis-Tek AS scorer høyt på kreditinformasjonsselskapenes "rankinglister".

Service hele døgnet

Heis-Tek har montasje- og service kontor i Bergen, og prosjekterings- og konstruksjonskontor på Onarheim. Vår service porteføljen er på landsbasis over 1000 heiser, og vi er dermed en betydelig aktør også i servicemarkedet. Vi har døgnåpne servicetelefoner og montører som rykker ut. Godt utbygget reservedelslager og gode innkjøpsavtaler hos produsenter gjør at vi kan holde gunstige servicepriser. Vi evaluerer kundens behov for å gi konstnadseffektivt vedlikehold som sikrer stabil drift. Flere kommuner og andre store eiendomsforvaltere i både privat og offentlig sektor er fornøyde servicekunder hos oss.

Vi leverer et bredt spekter av heiser og tjenester bl a:

  • Vare- og personheiser både hydraulisk og tau (wire), også maskinromsløse
  • Rulletrapper og rullefortau
  • Skrueheiser med plattform og selvbærende platesjakt beregnet for bevegelseshemmede
  • Trappeheiser for rettløpstrapper
  • Service heiser (småheiser) for nyttelast fra 50 - 300 kg med selvbærende stålsjakt
  • Modernisering av eksisterende heiser
  • Heiser for offshore markedet bl. a. med EX materiell og tannstangsheiser fra Alimak
  • Service og ettersyn av heisanlegg

Vi legger vekt på at våre heiser skal være et kvalitetsprodukt med anerkjent materiell, som er driftssikkert og krever lite vedlikehold.

Selskapet

Vi er i ditt nærområde

Våre salg-, service- og utleieavdelinger finnes på alle 6 kontinenter, og støtter kundene med et bredt spekter av uovertrufne produkter og tjenester.