Norway

Sement

I nesten 30 år har Alimak hjulpet sementindustrien til å bli tryggere, mer produktiv og mer lønnsom. Ingen annen leverandør kan tilby bedre ingeniørressurser fra de tidlige stadiene av anleggsdesign til utstyrsforsyning og igangkjøring. Alimak tilbyr en enkelt lokal kilde for alt det som trengs for å oppnå best vertikal tilgangsløsning.

Miljøet på en sementfabrikk legger enormt press på alt utstyr på stedet. En heis må tåle påvirkning av støv, fuktighet og varme for å nevne noen få av utfordringene. Alimak-løsningen opererer uten en heissjakt, og eliminerer enhver risiko for støvkonsentrasjon. Den robuste tannstangsutformingen eliminerer de vanlige problemene med konvensjonelle heiser, og gir en lang driftslevetid.

Faktisk blir Alimak-tannstangsheiser ofte installert på utsiden av strukturen, og kan enkelt tilpasses for å støtte justeringer og utvidelse av sementfabrikken.

Alimak støtter også konstruksjonen av sementanlegg med midlertidige vertikale tilgangsløsninger.

Cement

Kundelønnsomhet

I en verden der tid er penger, ønsker vi å sikre at kundene får materialer og personell transportert høyere, raskere og tryggere.