Norway

Offshore olje- og gas

Siden offshoreheiser fra Alimak først kom inn på olje- og gassmarkedet i 1974, er over 1 000 heiser levert til industrien. Tre faktorer har vært avgjørende:

1. Bredt tilbud av vertikale tilgangsløsninger til offshoreindustrien
Alimak tilbyr en bred produktportefølje av både tannstangs- og trekkraftsheiser til oljeindustrien.
- Tannstangsprinsippet har unike egenskaper, på grunn av robustheten og påliteligheten i heisene.
- Våre trekkraftsheiser er det praktiske alternativet som gir overlegen kjørekomfort i innkvarteringer, men vi tilbyr også utendørs heiser komplett utstyrt med vanntett heissjakten.

2. Unik kapasitet til å håndtere spesielle produkter eller prosjekter
Vi har kapasitet til og erfaring innen å gi teknisk og administrativ støtte som er nødvendig for å møte de strenge kravene til oljeindustrien, herunder å ivareta eksplosjonsbeskyttelseskrav.

3. Enestående støtte offshore tjenester – over hele verden
Alimak-heiser tilbys gjennom et verdensomspennende nettverk av Alimak-salgsavdelinger og distributører. Lokal service og støtte tilbys i mer enn 70 land over hele verden. Det betyr enkel tilgang til støtte, reservedeler og dyktige serviceteknikere.

Fleksibilitet for alle typer vertikale transportbehov innen offshore olje- og gassindustri

Oljeplattformer og fartøy er krevende steder for ethvert stykke maskineri å operere i, og heisen er intet unntak. Våre heiser opererer med topp ytelse innen offshoremiljøer. Vi har en fungerende løsning for ethvert vertikalt tilgangskrav offshore.

Halvt nedsenkbare rigger, jackup-rigger, boreskip og offshorefartøy er typiske bruksområder, men våre heiser er også brukt på faste plattformer, lektere, gravitasjon-baserte strukturer, FPSOer og TLPs rundt om i verden. Heiskapasiteter kan variere avhengig av størrelsen og vekten av godset som skal transporteres – alt fra vedlikeholds- personell til tunge reservedeler og 10-fots containere.

Heisene er primært installert på boretårn, i skrogkolonner, ansatteboliger, nytteområder og utenfor plattformmoduler.

Alimak tilbyr også  konstruksjon- og vedikehold og marine fartøyer med midlertidige vertikale tilgangsløsninger.

Oil and Gas offshore elevators

Kundelønnsomhet

I en verden der tid er penger, ønsker vi å sikre at kundene får materialer og personell transportert høyere, raskere og tryggere.